Opći uvjeti poslovanja

PRAVNE ODREDBE

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi Zajednički obrt za proizvodnju i usluge Neo Design , 33520 SLATINA, STUBLOVAČKA 97, OIB 44147930835, MBO: 97940038

Zajednički obrt za proizvodnju i usluge Neo Design ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale upotrebom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

NEO DESIGN

PRAVNE ODREDBE

Zajednički obrt za proizvodnju i usluge Neo Design se obvezuje primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprečavanje eventualnih zloupotreba. Zajednički obrt za proizvodnju i usluge Neo Design je vlasnik branda Neo Design , te nastupa pod njim i ta da subjekta su istovjetna.

Zajednički obrt za proizvodnju i usluge Neo Design ulaže napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Međutim, zbog dinamičnosti tržišta i nepredvidivih situacija moguće su u manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama Zajednički obrt za proizvodnju i usluge Neo Design zadržava pravo otkazivanja narudžbe bez dodatnog objašnjena. Zajednički obrt za proizvodnju i usluge Neo Design se obvezuje u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu varijante rješenja.

Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno u ponudi. Ukoliko su vam potrebne detaljnije informacije kontaktirajte nas ili posjetite neki od maloprodajnih dućana

GARANCIJA PRIVATNOSTI

Mi u Zajednički obrt za proizvodnju i usluge Neo Design obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših posjetilaca i kupaca, u skladu sa Zakonom o elektroničkoj trgovini (Narodne novine br. 173/2003 , 67/2008 i 36/2009)

Svi zaposleni u Zajednički obrt za proizvodnju i usluge Neo Design i poslovni partneri ugovorno su obvezni poštovati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i obavještavamo posjetioce i kupce o načinu korištenja tih podataka. Redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Osobni podaci kupaca spremljeni su u informatičkom sustavu tvrtke Zajednički obrt za proizvodnju i usluge Neo Design i čuvaju se na sigurnom mjestu i dostupni su samo zaposlenima Katapult d.o.o. kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Upotreba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, i obavještavanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem naše web stranice.

Zajednički obrt za proizvodnju i usluge Neo Design garantira da osobni podaci korisnika Web stranice Zajednički obrt za proizvodnju i usluge Neo Design. neće nikada biti dati na uvid i upotrebu trećoj strani, bez prethodne izričite suglasnosti korisnika. Ovo se ne odnosi na zahtjeve za uvid u podatke od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske za potrebe kontrole poslovanja.

Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka i dajete izričitu suglasnost da Zajednički obrt za proizvodnju i usluge Neo Design može, u skladu za odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN br. 103/2003 i 118/2006) i Zakona o elektroničkoj trgovini(NN br. br. 173/2003 , 67/2008 i 36/2009) , obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe svojih evidencija i pružanja usluga obavještavanja o novim proizvodima i uslugama.

CJENIK

Cijena u Webshopu može odstupati od cijene u maloprodajama. Pojedini artikli istaknuti na stranici nisu dostupni u trgovinama, isto tako svi artikli koji se nalaze u trgovinama nisu dostupni za prodaju preko web stranice. Sve cijene navedene na stranici su maloprodajne

Trudimo se da stanje i navedene cijene budu usuglašene sa ponudom u trgovinama širom Hrvatske, ali zbog dinamičnosti tržišta postoji mogućnost eventualnih odstupanja.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje se vrši pouzećem ili virmanski/općom uplatnicom Načini plaćanja koji su omogućeni u NEO design webshopu: pouzeće i virmanski/općom uplatnicom

Dostava i troškovi poštarine Cijenjenim kupcima nudimo dostavu unutar cijele Hrvatske putem Over Seas kompanije. Cijena dostave iznosi 29,00 kuna. Smatramo da je to najpovoljniji te najsigurniji način za kupca. Rokovi dostave su do 3-5 radnih dana. Pakiranje je izvedeno na način da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom uobičajenog transporta. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti vizualno, eventualna vidljiva ostećenja prijaviti te eventualno odbiti primiti oštećenu pošiljku.
Naručene proizvode s mogućim troškovima dostave moguće je platiti pouzećem prilikom dostave robe putem OverSeas dostavne splužbe, virmanskom uplatom (općom uplatnicom ili putem internet bankarstva). Obavijest o potvrdi narudžbe poslat ćemo na tvoju e-mail adresu.
Ako nisi zadovoljani robom kupljenom u NEO design online shopu, imaš pravo na reklamaciju u zakonskom roku. Samo nam pošalji e-mail s napomenom REKLAMACIJA U slučaju reklamacije kupac nam je dužan vratiti proizvod u dogovorenom roku. Reklamaciju ćemo smatrati valjanom ako pregledom proizvoda utvrdimo da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. U tom slučaju ćemo u roku od 15 dana od primitka valjane reklamacije zamijeniti proizvod, ponuditi popravak ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos.

Kontakt

Zajednički obrt za proizvodnju i usluge

Vl. Leona i Eugen Jukić

OIB: 44147930835

MBO: 97940038

33520 SLATINA, STUBLOVAČKA 97

Vl. Leona i Eugen Jukić

+385 95 407 1760

neo.designhr@gmail.com

Privatnost i sigurnost

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Izjava o sigurnosti kod plaćanja

Primjenjuju se najmoderniji standardi u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između sustava za plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

ellie